Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

disaininadal

Tallinna noortenädala raames toimub 25.–29. oktoobril Tallinna erinevates paikades mitmeid põnevaid üritusi, mis on seotud disaini ja ettevõtlikkuse teemadega.

  • Üritused leiavad aset Eesti Rahvusraamatukogus, Mereakadeemias, mitmetes Tallinna noortekeskustes, kohvikus Sinilind jm.
  • Kolmel päeval, 27.–29. oktoobril toimuvad üritused kinos Sõprus.
  • Osalema on oodatud noored vanuses 15–26.
  • Ürituse kavaga saab tutvuda kodulehel www.noortenadal.ee.

Väljavõtteid noortenädala programmist
Fookus live#5 – noored ja muusikaettevõtlus
Kolmapäeval, 26. oktoobril kell 14 toimub kohvikus Sinilind muusikaettevõtlusele pühendatud üritus. Külas on tuntud manager ja muusikaprodutsent Karl Sirelpuu (bändi Ewert and The Two Dragons tuurimanager ning bändi Elephants From Neptune manager) ja muusik ning muusikaettevõtja Hando Jaksi (bändist I Wear* Experiment). Juttu tehakse artisti karjääri ülesehitamisest, muusikaettevõtlusest, muusikatööstuse erinevatest rollidest ning muusiku-artisti suhtest. Ürituse läbiviijaks on Tallinna noortenädala kauaaegne ja hea koostööpartner Noortebänd. Üritus toimub inglise keeles ja vestlust juhib Liisa Lahtmets.

Töökeskkonna disainitöötuba
Neljapäeval, 27. oktoobril algusega kell 18 toimub kinos Sõprus töökeskkonna disanitöötuba. Disain on protsess, mille käigus leitakse olemasolevale uus ja parem lahendus. Disain ümbritseb meid igapäevaselt, seda tihti meile märkamatutes detailides. Tööandjad näevad aina enam vaeva, et luua töötajatele motiveerivat töökeskkonda. Millised trendid on meie töökeskkonda enim mõjutanud ja kuidas need meid mõjutavad? Kuidas kujundaksid oma ideaalset töökeskkonda? Sellest kõigest saab teada 27. oktoobril. Töötuba viib läbi disainer ja konsultant Kristel Aimee Laur.

Ettevõtlikkuse foorum
Laupäeval, 29. oktoobril kell 15 toimub kinos Sõprus ettevõtlikkuse foorum. Ettevõtlikkus on mõtteviis, mida iseloomustab algatusvõime ja saavutustahe. Kuidas aga enda algatatud ideid edukalt ellu viia? Ideedele annavad hoogu ettevõtluseksperdid, kes lahkavad koos publikuga noorte sotsiaalsete ettevõtjate kaasuseid. Nõu jagavad ettevõtluseksperdid ning inspireeriva õhkonna loob moderaator Harald Lepisk.

Tallinna noortenädal toimub tänavu üheksandat korda ning ürituse eesmärgiks on innustada noortes loovust ja ettevõtlikku meelt.
Noortenädala peakorraldaja on Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.
Vaata lisainfot www.noortenadal.ee.