Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

joululaat_2016_kellaaegadega

Toetame heategevusega projekti Märka ja aita.

Registreerumine Tallinna 21. Kooli jõululaadale müüjaks: SIIN

 Tere, kallis koolipere!

Kätte on jõudnud aitamise ja märkamise aeg ning seetõttu korraldab Tallinna 21. Kool 16. detsembril suure heategevusliku Jõululaada. Osalema on oodatud kõik meie kooli õpilased, õpetajad, vilistlased ja lapsevanemad.

Laadale on teretulnud erinevad küpsetised (koogid, keeksid, muffinid, piparkoogid jms), sildistatud hoidised, käsitöö (jõulukaardid, kudumid, ehted) ning terved ja puhtad riided. Aatriumis müüvad oma tooteid meie kooli õpilas- ja minifirmad.

Küpsetiste, hoidiste ja käsitöö müüjate kasumist läheb 50% heategevuseks. Riietemüüjad saavad kogu tulu endale, kuid riided, mis jäävad üle, lähevad inimestele, kes tunnevad nendest suuremat rõõmu. Koos saame aidata abivajavaid perekondi heategevusorganisatsiooni “Märka ja aita!” kaudu.

Kui Sa leiad, et Sul on kodus midagi eelnimetatutest või oleksid valmis küpsetama heategevuslikul eesmärgil, siis Sinu panus on oodatud ning meie leiame nendele asjadele müüja. Kogu kasum läheb sellisel juhul abivajajatele.

Oma laua hea ja paremaga panevad välja Õpilasesindus, Noorteparlament ning õpetajad. Müüma saab tulla üksi, sõbra või klassiga. Kõigile laadalistele, kes ise koha peal müüa ei saa, on Noorteparlament valmis ulatama abikäe.

Müüjaks olemine ei vabasta õpilast tundidest. Müügiletil olevaid asju valvab tundide ajal IG.
Võimalusel võta kaasa oma müügilaud.

Vahetundides laulavad meie oma kooli muusikud.

Registreerimine algab 6. detsembril ning lõppeb 12. detsembril.

Kohtume Tallinna 21. Kooli Jõululaadal!

Jõululaada ürituse leht