Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Päike on pilve tagant välja saanud ning koolilõpp hakkab aina lähemale jõudma. Selleks, et koolilõpp ja kevad veel värvikamalt mööduksid, korraldab Tallinna 21. Kooli Õpilasesindus tulevasel nädalal esmakordselt meie koolis kevadise stiilinädala.
10. aprillil ehk nädala esimesel päeval paneme avalöögi uuele koolinädalale ja tarkuse omandamisele. Sel päeval ootame kõiki oma lemmikõpetaja kostüümis või klassipriimuse rollis.
Teisipäeval, 11. aprillil on kool täis kaksikuid, kolmikuid ja miks mitte ka nelikuid? Vali omale klassist või kooli pealt vennad-õed välja ja otsige omale sobivad riided selga!
Nädala selgroo murravad aga Ameerika põlisrahvad ehk indiaanlased ning hipid, kelle liikumine algas 1960. aastatel. Loomulikult ei puudu kolmapäeval koolist ürgne ja salapärane meeleolu.
13. aprillil, päev enne suurt reedet jõuab stiilinädal minna ajas tagasi, millal noormeestel olid juuksed geeliga üles kammitud ning neiudel olid roosade dressikomplektidega alati kaasas väiksed käekotikesed. Aastad olid siis 2000-2007.
Ees ootab meie koolipere üks vahva ja lõbus koolinädal! Hakka juba täna endale riideid valima, sest kaua pole enam jäänud. Parimad kostüümid ei jää premeerimata! Kohtume juba varsti Tallinna 21. Kooli stiilinädalal!