Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Haridusamet kuulutas välja XXI Koidulauliku etluskonkursi Eesti Lastekirjanduse Keskuses 5.-12. klasside õpilastele. Konkursil esitatakse Lydia Koidula ning ühe kaasautori loomingut. Tänavune Koidula kaasautor on Paul-Eerik Rummo.

Konkurss toimub esmaspäeval, 4. detsembril ning meie kooli esindab kaks õpilast:

  • Oliver Koel 6B klassist, kes esitab P.-E. Rummo luuletuse «Ja päevakiired koondusid» ning loeb katkendi L. Koidula näidendist «Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola». Juhendaja, õpetaja Merle Kaldjärv
  • Teele Teemets 10A klassist esitab P.-E. Rummo «Lüüriline pöördumine ühe noore juhtiva töötaja poole kaotsiläinud naeratuse asjus» ja L. Koidula «Ole vait ja kannata!» Juhendaja, õpetaja Külliki Kaju

Edukat esinemist!