Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Tehnikaülikooli Mektory Tehnoloogiakool ootab õpilasi põnevasse Tehnoloogialaagrisse ja õppeaasta jooksul toimuvatesse töötubadesse!

26. veebruarist kuni 1. märtsini toimuvas Tehnoloogialaagris on oodatud osalema kõik 3.–6. klasside õpilased, kel on soov oma vaheaeg põnevalt sisustada. Laagris osalemine annab õpilastele uusi oskuseid ja kogemusi. Tallinna Tehnikaülikooli lektorite ja tudengite juhendamisel õpivad lapsed programmeerimist, võtavad osa mobiilimängu loomisest, meisterdavad ise elektrigeneraatori ja palju muud.
Info ja registreerimine SIIN.

Lisaks laagrile pakume terve õppeaasta jooksul igas vanuseastmes (1. – 12. kl) kooliõpilastele laias valikus arendava sisuga töötubasid, mis aitavad tuua vaheldust koolipäevadesse. Näiteks on õpilastel võimalik valmistada ise vineerist esemeid uuendusliku vineerisaega, millega pole võimalik end vigastada. Erineva sisuga robootika töötoad pakuvad suurepärast võimalust saada aimu sellest, mis on programmeerimine ja mille jaoks seda tehakse.

Valikus on veel terve hulk põnevaid töötubasid. Täpsem info SIIN

Kohtumiseni Mektorys!