Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Joonistus- ja maalikonkursi eeskirjad:

Teema: «Minu Eesti, siin ja praegu»

Kategooriad: Konkurss korraldatakse kolmes vanusekategoorias

  • I – 3.-4. klassi õpilased
  • II – 5.-7. klassi õpilased
  • III – 8.-9. klassi õpilased

Võistlustööde arv: Iga osaleja võib esitada 1 töö.

Nõuded töödele: Tööde suurus on A3 leht. Lubatud on kõik stiilid. Töö taha tuleb lisada autori nimi. Palume töö esitada koos täidetud ankeediga, kuhu tuleb kirjutada töö pealkiri ning lühike selgitus töö kohta (mida autor soovis edasi anda). Ankeet on kättesaadav meie kodulehel: www.ravalakeskus.ee ja Facebookis.

Konkursitööde esitamine: Tööd palume esitada Rävala klubile kuni 24. märtsini 2018. Konkursil osalemine on tasuta. Rävala klubi aadress on: Süda 15, Tallinn.

Hindamiskriteeriumid: Konkursile oodatakse originaalseid ja fantaasiarikkaid maale ja joonistusi. Hinnatakse teostust ja ideed.

Auhindade jagamine: toimub 14. aprillil kell 12 Rävala klubis, oodatud on lapsed koos vanemate ja õpetajatega. Auhinna saavad igas kategoorias 3 parimat töö autorit. Kõigile osalejatele antakse diplom. Konkursi tulemused avalikustatakse Rävala klubi Facebookis 14. aprillil. Osalejad, kes mingil põhjusel ei saa 14. aprillil auhindade jagamisest osa võtta, võivad tulla oma auhinnale/diplomile järgi kuni 21. aprillini Rävala klubisse.

Tähelepanu: Esitades oma töö Rävala klubi konkursile on autor teadlik, et tema töö võib ilmuda näitustel ning sotsiaalmeedias. Joonistus- ja maalikonkurss on kingitus Rävala klubi poolt Eestile 100. sünnipäeva puhul!

Rohkem informatsiooni: info@ravalakeskus.ee

Loomingulist mõttelendu!

Osalemiseks täida ankeet ja saada see info@ravalakeskus.ee

Toetab: Tallinna Spordi- ja Noorsooamet