Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Aprillikuu algus on toonud valge koheva lume, samas ka suvemõtted. Need pealtnäha vastandlikud nähtused on suurepärane pinnas, kus lasta oma kunstiandel särada ning saata konkursile mõned pildid.
Fotograafia valikkursuse õpilased kutsuvad teid kõiki osalema fotokonkursil, mis toimub aprillikuus. Pimeduse taandumise ning hommikuse valguse pühitsemiseks kutsume teid jäädvustama valgust, selle liikumist ning intensiivsust.

Osaleda saab kuues kategoorias:

  1. «Abstraktne valgus» – Elektromagnetlainete vaatemäng on terve fotograafia alus, kuid tihti tajume seda peamiselt läbi objektide, millelt ta meile silma peegeldab. Proovi jäädvustada valgust ennast ning sellega seotud nähtusi.
  2. «Objektid X – arhitektuur» – Millised oleksid hooned ilma valguseta? Saada oma parimad kaadrid huvitavatest hoonetest ning arhitektuurilistest lahendustest.
  3. «Tingimusteta armastus» – Milline lainepikkus peegeldub armastuselt? Kes seda teab… Ilmselt sina, lase oma fantaasial lennata.
  4. «Teekond» – Aja möödumisega tallutakse sisse ka rajad. Kõikidel on see oma, kuid vahest need ristuvad ning mõnikord lõppevad. Valgusta oma teekonda ning jaga seda meiega.
  5. «Inimesed» – Hästi arenenud kesknärvisüsteem ning sellega kaasnevad probleemid teevad inimesest ühe põneva liigi. Taba kaader, kus inimene teeb midagi, mida ta armastab.
  6. «Portreepilt» – Vanal ajal võttis portreepildi tegemine fotograafil päevi. Tänapäeval piisab ühest nupuvajutusest. Sellegipoolest, et teha midagi head ning tuua välja oma pildistatav peab olema kannatlikust, silma ning võimet tuua inimestes välja emotsioone. Kui sa seda oskad, siis saada meile foto, mis valgustab palet.
  7. «Värvide mäng» – Ei ole kevadet ilma valge valguseta. Teadupärast sisaldab see valgus ka värve. Too värvid välja, pane nad mängima ning saada meile.

Oma pilte saate saata terve aprillikuu jooksul. Parimad fotograafid kuulutame välja Mai esimesel poolel. Innukatele tegijatele on auhinnad.

Pilt saatke: fotokonkurss21k@gmail.com
Pealkiri: Klass, kategooria milles osalete ning oma ees- ja perekonnanimi.