Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

 

Tallinna Linna Noortevolikogu korraldab Tallinna päeva raames koos Tallinna Spordi- ja Noorsooametiga üritust Kultuuriralli.

Tegemist on üritusega, mille eesmärgiks on tuua noored kultuurile lähemale, pakkudes neile tasuta ekskursiooni erinevates kultuuriasutustes ning tutvustades noori teiste noortega, kes samuti on kultuurihuvilised. Selle tulemuseks loodetavasti on tihedam kultuuriasutuste külastamine ja mõttekaaslaste leidmine. Kuna üritus toimub koolipäeval, palume ka koolidel vabastada tundidest õpilased kes üritusel osalevad.

 

Seekordsel, esimesel Kultuurirallil läheme Estonia teatrisse, Tallinna Linnamuuseumisse ja Tallinna Linnateatrisse. Õpilasi loodame saada kokku 56, jagame nad nelja gruppi – kaks eesti keele gruppi ja kaks vene keele gruppi. Linnamuuseumis ja Linnateatris on ekskursioonid eesti ja vene keeles vastavatele gruppidele, Estonias on ekskursioonid mõlemale keelegrupile inglise keeles. Vahepeal viime noored ka väikesele jalutuskäigule vanalinna ning peale ekskursiooni läheme Wabaduse kohvikusse, kus noortevolikogu poolt pakutakse noortele kohvi ja teed.

 

Terve üritus on noortele tasuta, väljaarvatud kui nad kohvikus soovivad midagi endale juurde tellida.

Registreerimisvorm