Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kui teile meeldib ballet, uurida erinevaid rahvuskultuure ning  te soovite õpida skulptuurivõtteid või maalimise tehnikat Eesti tuntud skulptori Tauno Kangro juhendamisel, siis kiirustage registreerida ennast meistri-klassidele projekti “Skulptuur ja rahvustants balleti vormis” raames. Vabu kohti on jäänud jargmistele meistri-klassidele:

23.10.2018 kell 13.00-15.00 meistriklass „Skulptuuride loomine rahvustantsu šüžeel“ Tauno Kangro skulptuuristuudio-galleriis (Vene 20). Meistriklassi juhendab skulptor Tauno Kangro ja Rahvusooper Estonia balletitantsija. Meistri-klass on mõeldud põhikooli õpilastele.

24.10.2018 kell 13.00-15.00 meistriklass „Rahvustantsu maalimine“. Meistriklassi juhendab skulptor Tauno Kangro ja Rahvusooper Estonia balletitantsija. Meistriklass toimub Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasiumi aulas (Vilde tee 64). Meistri-klass on mõeldud algkooli õpilastele.

Meistriklasside päevakavas on praktilised meistri-klassid ja arutelud rahvuslike tantsude iseloomulikest joontest ja erisustest Tšaikovski balleti 4. vaatuse Luikede järv näitel.

Üritused toimuvad Tallinna Haridusameti toetusel projekti “Skulptuur ja rahvustants balleti vormis” raames, MTÜ Hea Loome Majandus algatusel. Kõik üritused on ühekordsed ja toimuvad sügiskoolivaheajal.

Projektis osalema on kutsutud kõikide Tallinna koolide õpilased. Tulla võivad nii eesti kui vene keelt kõnelevad õpilased.

Osalemine on kõikidele lastele tasuta.

Lisa info ürituse kohta

Kohtade arv on piiratud. Registreerimine ja kõik küsimused aadressil: aleksandra.munts@gmail.com või tel.55648920.