Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Registreerimine on avatud!

Tallinna Polütehnikumi Filmifestival on neljandat aastat toimuv koolinoortele suunatud võistlus, kuhu saavad Eesti üldharidus- ja kutsekoolide õpilased esitada oma lühifilme.

Filme oodatakse viies erinevas kategoorias: mängufilm, dokumentaalfilm, muusikavideo, animatsioon või sketš. Tööde maksimum pikkus on 15 minutit. Rohkem infot registreerimise koha leiab SIIT!

TPT Filmifestivalile registreerimine lõppeb 5. veebruaril 2019 kell 17:00, kuid oma töid saab esitada kuni 7. märtsi kella 12:00-ni. TPT Filmifestivali peaauhinna paneb välja Overall Eesti AS. Ametlikud meediapartnerid on DelfiTV ja Tallinna Televisioon.

Sündmus saab oma kulminatsiooni 11. aprillil toimuval galaõhtul kinos Artis. Eelnevalt selgitavad kohtunikud välja TOP5 tööd, kelle vahel valivad galaõhtu publik ja otseülekande vaatajad SMS hääletuse teel välja võitja.

Eelmise Filmifestivali kohtunikud olid helirežissöör ja produtsent Ivo Felt, ETV režissöör Elo Selirand, VAT teatri dramaturg Mihkel Seeder, telekanali Kanal 12 programmijuht Madis Kimmel ja operaator Erik Öösalu.

  1. aasta TPT Filmifestivali võitis Tallinna 32. Keskkooli õpilaste mängufilm „Calm down“.
  2. aastal oli TPT Filmifestival Tallinna noorsootöö valdkonna tunnustuskonkursi „Suured teod“ nominent kategoorias „Tallinna noorte suured teod“.

Rohkem infot Tallinna Polütehnikumi Filmifestivali kohta saab meie Facebooki, Instagrami ja kodulehelt!