Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Eesti Instituut korraldab 23.-29. septembril 2019 esimese üleilmse eesti keele nädala KeelEST.

Kutsume gümnaasiumiastme õpilasi vabatahtlikena keelenädalal KeelEST huvilistele eesti keelt õpetama. Ootame kaasa lööma kõiki, kes oskavad eesti keelt kõneleda ning kellel on huvi seda mitteoskajatele keelenädalal KeelEST paari lihtsa sammu haaval õpetada.

Üleskutse koos registreerumisvormiga https://docs.google.com/forms/d/15ds8WL4BEghqSwV5lTdtdXVntSjyV4Vj119FszIcwMc/edit?fbclid=IwAR1nrqdMD__5XQn90gR-UOyxj8fnsDC70n1scH8HpuqvlemPf3jS2CNNM1Q  osalemiseks vabatahtlikuna keelenädalal KeelEST.

14. septembril 2019 kell 11 kutsub Eesti Instituut vabatahtlikud tasuta lühikoolitusele Tallinna Ülikooli auditooriumis A325, kus anname rohkem infot ja juhiseid vabatahtlikuna linnaruumis ning hüpik-keelejaamades Tallinna Lennujaamas, Tallinna Reisisadamas, Tallinna Selveri kauplustes jm eesti keele õpetamise kohta.

Eesti keele nädala KeelEST korraldamist toetavad Haridus- ja Teadusministeerium ja Integratsiooni Sihtasutus ning partnerid on Kultuuriministeerium, Välisministeerium, EAS, SA Archimedes, paljud eestlased ja estofiilid üle ilma.

Vt ka: https://estinst.ee/valjaanded/keelekaardid/

https://estinst.ee/7-nouannet-eesti-keele-nadalal-osalemiseks/

https://keelest.estinst.ee/#map

Lisainfo vabatahtlikuna registreerumise ja eesti keele nädala KeelEST tegevuste kohta: Mari Kolle-Laur

Eesti keele nädala KeelEST sündmuste koordineerija
mari.kolle-laur@einst.ee
Eesti Instituut / Estonian Institute
https://keelest.estinst.ee
https://www.facebook.com/keelEST/