Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Igal aprillikuu neljapäeval tutvustavad TransferWise’i töötajad virtuaaltundides põnevaid tehnoloogiaga seotud teemasid. 

Esimene tund “Anna-Helena Saarso: Mida koolist tehnoloogiasektorisse kaasa võtta ja andmete visualiseerimine” toimub juba sel neljapäeval, 9. aprillil kell 14:00-14:45.

TransferWise’i analüütik Anna-Helena Saarso kummutab esimeses tunnis müüdi, et tehnoloogiasektoris töötamiseks peab oskama programmeerida või olema matageenius ning jagab soovitusi, kuidas koolis õpitut tehnoloogiamaailmas rakendada. Tunni teises pooles räägib Anna-Helena, kes on muuseas olnud ka reaalainete õpetaja, kuidas panna andmed enda heaks visuaalselt tööle ja seda oskust koolis ära kasutada.

Tundi saad vaadata siin!

Üritus Facebookis siin.

Järgmistel nädalatel räägivad TransferWise’i tehnoloogiatundides uutel huvitavatel teemadel TransferWise’i arendusjuht Alvar Lumberg ning tootejuht Lars Trunin. Kõik tunnid on järelevaadatavad siin

Kuula kogu klassiga!

Kutsume üles koole TransferWise’i tehnoloogiatunde arvutiõpetuse või mõne reaalaine tunnina praeguses õppekorralduses arvesse võtma. Koolitunni idee:

  • Õpilased vaatavad TransferWise’i videotundi otsepildis või järele
  • Õpilased saadavad õpetajale või jagavad grupivestluses kõige põnevamat tunnist teada saadud fakti
  • Õpetaja paneb kokku kõige populaarsemate faktide pingerea, mida klass saab koos arutada

Kutsume ka teid üles tehnoloogiatundide infot oma kanalites jagama ning loomulikult ka ise tundidest osa saama. 

Tänud ja põnevat vaatamist!

TransferWise’i tiim