Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Keskraamatukogu kutsub eesti ja vene keeles lugevaid lapsi osalema 1. juunist kuni 29. augustini kestvas lugemisprogrammis „Suvi raamatuga“.

Digikultuuriaastale kohaselt leiab lugemisprogrammi kirjanduse valikust tavapärasest rohkem raamatuid, mida saab laenata e-raamatukogudest ELLU ja OverDrive. Lisaks raamatukoguhoidjate poolt valitud raamatutele on lapsed sel aastal oodatud ka ise meelepärast kirjandust valima, näiteks koduselt või sõbra raamaturiiulilt. Raamatuid saab valida teemadel nagu „Minu (vana)vanemate lemmikraamat”, „Raamat, mida soovitas sõber“ ja „Tegevus toimub suvel”. Raamatute ja teemade nimekirja ning kõik osalemistingimused leiab Tallinna Keskraamatukogu lastelehelt.

Iga läbiloetud raamatu kohta ootab raamatukoguhoidja joonistust või kirjalikku tagasisidet. Samuti võib tagasisidena saata foto kohast, kus raamatut loeti. Kõik huvilised saavad lugemisprogrammi kulgu jälgida veebis.

Lapsed, kes loevad programmi jooksul läbi vähemalt 10 raamatut, saavad auhinna. Parimatest „Suvi raamatuga“ joonistustest ja fotodest tehakse näitus, mida saab vaadata Tallinna Keskraamatukogu lastelehel.

Lisainfo: Tallinna Keskraamatukogu lasteteeninduse peaspetsialistilt Merle Tanilsoolt telefonil 683 0913 ja e-posti aadressil merle.tanilsoo@tln.lib.ee.