Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kutsume kõikide koolide algklasside õpilasi ka distantsõppel iseseisvalt treenima ja harjutama „Noor Lõvisüda“ projektis olevaid harjutusi. Õppeaasta lõpuni on võimalik veel kõikidel 2.-4. klasside õpilastel täita „Noor Lõvisüda“ projektis ettenähtud harjutuste normatiive.

Uuri lisaks ja tutvu NL projektiga meie kodulehel – projektid – noor lõvisüda  https://koolisport.ee/et/noor-lovisuda

Kõigile normatiivi täitnud õpilastele on EKSL sekretariaadist võimalik linna/maakonna koolispordijuhtidel tellida kõikide juhendis ettenähtud tippsportlaste piltidega kaarte ning 11 testharjutuse täitjatele ka spordimärke, koolidele „Noor Lõvisüda“ reklaamplakateid.

Soovime kõigile algklasside õpilastele iseseisvat aktiivset harjutamist „Noor Lõvisüda“ projektis!

Heade soovidega ja püsigem terved
Helle Aitsen
Projektijuht
helle@koolisport.ee
Eesti Koolispordi Liit