Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Pesapuu on me kool, mille oksad on täis
linnupoegadest siutsuvaid-säutsuvaid pesi

Hea XXI Kooli lapsevanem, vilistlane, sõber!

2021/2022. õppeaasta oli koolile taas keeruline seoses erinevate kriisidega ning esitas hulk väljakutseid nii töö- kui õppekorraldusele.

Koostöö ja ettevõtlikkus, kui kooli olulised põhiväärtused, aitasid kindlasti kaasa kriisiaja õnnestumisele.

Koolis ei raugenud tunniväline- ja huvitegevus ning virtuaalsed ja statsionaarsed ühisüritused, kus eestvedavat rolli kandis meediameeskond, õpilasesindus ning koolielu aktiivsed edendajad.

Nagu tavapäraselt, kuulutasime aasta 2022 parimad õpilased ja õpetajad erinevates nominatsioonides vastavalt kooli autasude statuudile, saime mitmeid olulisi ja kooli tööd väärtustavaid nii üleriigilisi kui Tallinna tunnustusi.

Eelmisel õppeaastal toetasid paljud lapsevanemad Tallinna XXI Kooli Arengu Edendamise Ühingu kaudu erinevaid ettevõtmisi ja koolielu tegevusvaldkondi, mille eest teile suur, suur tänu!

Laekunud toetustega nii vilistlastelt kui lastevanematelt oli võimalus soetada uut koolimööblit, digivahendeid, tellida teadusajakirju raamatukokku, toetada kultuuri- ja kunstinädala tegemisi, tunnustada parimaid õpilasi ja õpetajaid õppeaasta lõpul.

Selleks, et edukalt jätkata ja täita püstitatud arengueesmärke, õppida turvalises õpikeskkonnas, luua kõikidele õpilastele kaasaegseid õpitingimusi, kasutada erinevaid õppemeetodeid ja õppevahendeid-õpivara ning arvestades olukorda, kus kooli majandamiseks mõeldud vahendid seoses majanduskriisiga vähenevad, pöördub hoolekogu lastevanemate, vilistlaste ja kooli sõprade poole palvega jätkata kooli jaoks oluliste ettevõtmiste ja tegevuste toetamist, mille tarvis paraku kooli eelarvest ainuüksi ei piisa.

2022/2023. õppeaastal vajame toetust eelkõige tegevusteks järgmistes valdkondades:

  • õpikeskkonna kaasajastamine, ennekõike vananenud koolimööbli väljavahetamiseks veel 9 klassiruumis;
  • õpilaste tunnustamine, kes on silma paistnud ettevõtlikkuses, omaloomingus, spordis, olümpiaadidel, projektides jms.

Võimaluse korral ootame Teie toetust ja panust Tallinna 21. Kooli Arengu Edendamise Ühingu arveldusarvele EE652200221001194794, Swedbank.

Igasugune toetussumma on teretulnud. Toetaja võib märkida maksekorraldusel, millise tegevuse toetamiseks tuleb toetussummat kasutada. Kui on soov ühingut toetada igakuiselt, on pangas võimalik sõlmida otsekorraldusleping. Kui toetussumma makstakse juriidilise isiku poolt, siis tasutud summat ei maksustata erisoodustusmaksuga.

Aitäh, senised ja uued toetajad!

Üheskoos loome uusi väärtusi, koos suudame olla tulemuslik,
huvitav, inspireeriv ja ettevõtlik kool.

XXI koolist XXI sajandi haridus!

Lugupidamisega
Kalmer Kikas
Hoolekogu esimees