Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Esmaspäeval, 17. oktoobril alustatakse Pronksi tänava rekonstrueerimise teise etapiga. Lisaks olemasolevale piirangutele suletakse liiklusele ka Pronksi tänava Gonsiori tn ja Kunderi tn vaheline lõik. Ristmikud jäävad autoliiklusele avatuks.

Pronksi tänava ehitustöödega alustati Narva maantee ja Raua tänava vahelisest lõigust ja 17. oktoobrist jätkatakse töödega Pronksi tänava Gonsiori ja Kunderi tänava vahelisel lõigul. Teed suletakse Pronksi tn kogu ristlõike laiuses, kaasa arvatud väljapääs E.Viiralti tänavalt Pronksi tänavale. Nii Pronksi tn – Gonsiori tn kui ka Pronksi tn – Kunderi tn ristmikud jäävad autoliiklusele avatuks. Ümbersõit toimub Kivisilla tn kaudu, eelnevalt suletud Narva maantee ja Raua tänava vaheline lõigu ümbersõiduks saab kasutada nii Raua tänavat kui ka Narva maanteed. Jalakäijatele olulisi piiranguid ei rakendu.

Tööde piirkonda jäävate ristmikute fooride tsükkel seadistatakse ümber. Samuti jäävad jalakäijatele avatuks kõnniteed. Tööde tegemise ajal on kohalikele elanikele tagatud juurdepääs oma majade juurde. Sõltuvalt tööde iseloomust võib ligipääsul esineda lühiajalisi piiranguid, millest töövõtja teavitab elanikke jooksvalt. Kuna tegemist on lõiguga, kus tuleb välja vahetada palju maa-aluseid tehnovõrke, siis võtab ehitus enda alla kogu sõidutee laiuse.

Tööde järgmine etapp algab 7. novembril – siis liiklusele suletakse ka Pronksi ja Raua tn ristmik, Pronksi tn lõik Raua tn – Gonsiori tn (välja arvatud ristmik) ning osaliselt ka Raua tänav (lõigus Pronksi tn – Gonsiori tn ja Pronksi tn – Raua tn 7). Raua tänav lõigus Raua tn 7 kuni F. R. Kreutzwaldi tn muutub selle etapi raames kahesuunaliseks. Autoliiklusele jääb avatuks Narva mnt – Pronksi tn ristmik ning ka Pronksi tn – Gonsiori tn ristmik.

Pronksi tänava ehitustööde kohta leiab lähemalt infot https://www.tallinn.ee/et/pronksi