Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

BAFF Liidriakadeemia näol on tegemist stipendiumiprogrammiga, mis viib hulga õpilasi kogu Baltikumist suveks Ameerikasse osalemaks BAFF Liidriakadeemia programmis, kus fookuses on ettevõtlikkuse ja liidrioskuste arendamine. Programm on osalejale tasuta, kaasa tuleb võtta vaid taskuraha suveniiride jmt ostmiseks.

Programmi tutvustav video:  https://www.youtube.com/watch?v=o8SqQB3nKls

KUTSE INFOSEMINARILE!

Neljapäeval, 9. veebruaril kl 15-15.45 toimub virtuaalne seminar, kus jagatakse infot programmi kohta. Oodatud on nii õpetajad kui õpilased ja seminar toimub inglise keeles. Registreerumine SIIN!

Meie koolist on läbinud konkursi ja osalenud programmis Kristian Volohhonski, Kristjan Erik Liive, Robert Pikmets (suvi 2015), Dana Miller (suvi 2016), Eva-Maria Ulla ja David Truusa (suvi 2017), Bibiana Aarma (suvi 2018),  Robin Pass ja Henry Kask (suvi 2022)!

Kasuta suurepärast võimalust enesetäiendamiseks!