Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna XXI Kooli, Goethe-Instituudi pikaajalise Pasch-partnerkooli (Pasch – Koolid Tuleviku partnerid) algatusel ja Goethe Instituudi ning erinevate teiste institutsioonide koostöös toimub juba neljandat korda üleriigiline tõlkevõistlus saksa keelt esimese, teise või kolmanda võõrkeelena õppijatele. Sõnaraamatu abiga tõlgitakse võistlusel proosateksti saksa keelest eesti keelde.

Koolidest, kus õpetatakse saksa keelt teise ja/või kolmanda võõrkeelena, ootame kahes vanuserühmas kokku osalema kuni 3 õpilast. Koolidest, kus õpetatakse saksa keelt ka esimese võõrkeelena võib kahes vanuserühmas kokku osaleda kuni 5 õpilast.

Vanuserühmad: 

  • 7.–9. klass (A-võõrkeel)
  • 10.–12. klass (A-võõrkeel)
  • 7.–9. klass (B-võõrkeel)
  • 10.–12. klass (B-võõrkeel)
  • 10.–12. klass (C-võõrkeel)

Kõik saksa keele õppijad on oodatud tõlkevõistlusel osalema.

Registreerumistähtaeg: 09.04.2023

Lisainformatsioon:
Maarika Paun, +372 5280821, Maarika.Paun@21k.ee