Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Äriideest järgmise ükssarvikuni?

Kui Sul on huvitav ja innovatiivne äriidee, aga Sa ei tea, mida edasi teha, siis see programm on just Sulle! Kui Sul aga ideed ei ole, tule ikka avaüritusele, äkki leiad seal ideega meeskonna, kellega ühineda? Või leiad idee, mida arendama hakata ja omale meeskond kokku saada?

Ootame Tallinna ja Tallinn ümbruse õppureid osalema STARTERtallinn programmis.

Inglisekeelne äriideede arendamise programm STARTERtallinn on avatud nii ülikoolide, kutse- ja rakenduskõrgkoolide tudengitele, kui ka gümnaasiumide õppuritele.
Tasuta töötoad, mentorkohtumised ja koolitused toimuvad reeglina esmaspäeva õhtuti, kestavad ligi 3 kuud (sept-nov) ning kõik lõpeb võistlusega, kus on mitmeid ahvatlevaid auhindu oma idee edasiarendamiseks.
✅ Detailsem programmi kirjeldus ja 2023.a sügissemestri ajakava on leitav: https://starteridea.ee/STARTERtallinn

STARTERtallinn alustab oma ajaloo viimast semestrit avaüritusega 14. septembril 2023 kell 14:00-18:00 TalTech Tudengimajas Tallinnas.
Avaüritusel esinevad mitmed erinevate valdkondade eksperdid, andmaks infot ja inspireerimaks huvipakkuvate ideede leidmisel. Toimub ideede genereerimine ning antakse võimalus oma idee tutvustamiseks ja meeskondade moodustamiseks. Avaürituse läbiviijaks on üks ja ainuke Jüri Muttika.
✅ Avaürituse ja registreerimise info https://www.facebook.com/events/101270889670318

🕑Tule avaüritusele – võimalus ka teistest koolidest leida meeskonnakaaslasi, kellega koos oma äriideed edasi arendada ja järgmist unicorni 🦄 luua.
Kui Sul ideed pole, aitame ka selle leida.
👋 Ootame Sind – STARTERtallinn võib olla algus Sinu ettevõtja teel!