Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Discogenius.com veebipõhine õppekeskkond kutsub kõiki huvilisi osa võtma uuest ning põnevast interaktiivsest online olümpiaadist.

Õppekeskkond on sel sügisel läbi teinud totaalse uuenduskuuri ning annab nüüd võimaluse enda teadmised ja Interneti kasutamise oskused proovile panna.

Secret Genius on online olümpiaad, kus eelnevalt registreerunud DiscoGenius.com keskkonna kasutajad vastavad 7 päeva jooksul iga päev põnevatele valikvastustega küsimustele erinevatest valdkondadest. „Selle olümpiaadi puhul ei ole tähtis, mis hinded koolitunnistusel kellelgi on ega ole ka vanuselist piirangut. Eesmärgiks on just vastuste otsimise käigus targemaks saada ning arendada enda infootsioskusi,“ täpsustab projektijuht Eve Raag.

Iga osaleja saab olümpiaadi keskkonda korduvalt siseneda ning oma vastuseid salvestada. Igal päeval avanevad küsimused kesköösel ning lähevad lukku 24 tunni pärast, mil avanevad uued küsimused ning näha saab eelmise päeva õigeid vastuseid.

Olümpiaadi eelvoor toimub 12. – 18. detsembril ning finaalvõistlus 20. – 21. detsembril.

Võitjad selguvad 22. detsembril olümpiaadi kodulehel.

Secret Genius olümpiaadil osalemiseks tuleb registreerida ennast õppekeskkonna kasutajaks aadressil www.discogenius.com.

Parimaid premeeritakse Tallinki poolt kruiisiga Stockholmi, Valemivihik annab ära aasta vihikute varu ning Teooria.ee e-õppe keskkond annab ligipääsu sõidukijuhi koolituse liiklusteooria osale.