Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Juba teist aastat järjest toimub taas hariduslik Leidlike Inseneride Tehnoloogia Festival (LIT-festival). Üritus toimub 28.-29. aprill TalTechis ning oodatud on nii väiksed kui ka suured inseneeriahuvilised, kes soovivad põnevaid projekte näha ja tehnoloogia kohta juurde õppida.

28. aprillil on toimumas Vesinikukonverents, kus saab tutvuda vesinikutehnoloogiaga ja selle tulevikuga. Konverentsi teemad ja ajakava on leitav siit!

29. aprillil saab taas osa võtta nii pealtvaatajana kui ka võistlejana robootikavõistlusest

Saatja on pildi eemaldanud. 🏆Tipp(ROBO)modell võistluses saavad kõik näidata oma loovust ja näidata, et robot võim olla nii funktsionaalne kui ka pilkupüüdev;

Saatja on pildi eemaldanud. 🛥Paadiralli puhul panevad võistlejad proovile isetehtud paadid takistusrajal; 

Saatja on pildi eemaldanud. 🏎Samas kui paadid ega modellid ei ole Sinu teema, kuid kiiret ralli robotit tahaks ehitada ikkal? Siis on just Folkrace’i võistlus sinu jaoks!

Ja mis veelgi parem, pealtvaatajatele on võistlus, konverents ning messiala TASUTA.

Võistluste ajal on kõigil võimalik uudistada TalTechi ning kaeda üle ka mõni ülikooli labor. Lisaks on festivali ajal fuajees laialdane messiala: põnevad demod, ettevõtete esindajad (näiteks Solaride, Red Bull, Robotiklubi, mõndade õppekavade tudengid) ja toimuvad mitmed huvitavad töötoad!

Kui soovid LIT-festivali tegemistel silma peal hoida või lisainfot saada, siis külasta meie kodulehte või Facebooki lehte