Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Mess toimub 14. märtsil Tallinnas, Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses kell 10.00-17.00.

Messil on esindatud üle 30 õppeasutuse erinevatest riikidest: ülikoolid ja ärikoolid, keskkoolid ja rahvusvahelised kolledžid, keeltekoolid ja suvelaagrid.

  • Kõrgharidus välismaal – bakalaureuseõpe, magistriõpe, MBA, Executive MBA.
  • Keskharidus – GCSE, A-Level, IB, American High School Diploma, saksa Abitur programmid.
  • Võõrkeelekursused välismaal – üld-, intensiiv-, äri-, eriala-, IELTS, Cambridge English kursused.
  • Keelelaagrid koolilastele välismaal – inglise / saksa / prantsuse keel + ekskursioonid, aktiivne puhkus, spordiakadeemiad, juhtimisprogrammid, ingliskeelsed akadeemilised programmid ja palju muud.

Messil on esindatud järgmised riigid: Suurbritannia, Saksamaa, Holland, Hispaania, Itaalia, Belgia, Soome, Läti, Poola, Tšehhi, USA, Kanada jt.

Messil on võimalik teada saada kogu infot õppeasutuste, õppekavade, vastuvõtuprotsessi, majutuse, õppekavaväliste tegevuste, stipendiumite ja muu õpinguid ja elu välismaal puudutava kohta.

Välisõppe messi “Days of International Education” korraldab Baltic Council for International Education – juhtiv välisõppe nõustaja – nõustamiskeskustega Tallinnas, Riias, Vilniuses, Varssavis ja Budapestis.

Sissepääs on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine.

Registreerimine välisõppe messile: https://www.balticcouncil.ee/ee/ppimine-v-lismaal/baltimaade-suurim-haridusmess-rahvusvahelise-hariduse-p-evad/registreerimine-messile/