Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 17. detsember 2018

1. Pastaroog hakkliha- ja köögiviljadega 280
2. Peedi-õunasalat õlikastmega 50
3. Valge peakapsasalat tilliga 50
4. Soe kibuvitsamarjajook 200
5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
6. Leiburi Eesti rukkileib 15
7. Must rukkileib 15
8. Kodune sepik 20
1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Sõmer riis 150
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Porgandisalat mahlaga 50
5. Piim 2,5% 200
6. Mahlajook 200
7. Must seemneleib 20
8. Südamesepik 20

Teisipäev 18. detsember 2018

1. Ahjus küpsetatud lõhefilee 100
2. Sõmer riis 150
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Hiinakapsasalat värske kurgi, tomati ja redisega 50
5. Porgandisalat puuviljadega 50
6. Mahlajook 200
7. Piim 2,5% 200
8. Leiburi Seemne Ruks 15
9. Must rukkileib 15
10. Leiburi Kaerasepik 20
1. Ahjuviinerid 90
2. Keedetud makaronid, täistera 150
3. Külm kaste 50
4. Kõrvitsa - porgandisalat 50
5. Õun 120
6. Soe kibuvitsamarjajook 200
7. Must rukkileib 15
8. Kodune sepik 20

Kolmapäev 19. detsember 2018

1. Kartuli-frikadellisupp 300
2. Marjakissell vahukoorega 225
3. Piparkook 20
4. Piim 2,5% 200
5. Leiburi Eesti rukkileib 15
6. Leiburi Seemne Ruks 15
7. Südamesepik 20
1. Pilaff sealihast 260
2. Valge peakapsasalat värske kurgi ja tomatiga 50
3. Mandariin 100
4. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
5. Piim 2,5% 200
6. Must rukkileib 20
7. Südamesepik 20

Neljapäev 20. detsember 2018

1. Seapraad praeleemega 100
2. Keedetud kartulid 150
3. Hautatud hapukapsas 75
4. Kõrvitsa-porgandisalat 50
5. Mandariin 120
6. Sidrunitee, suhkruga/suhkruta 200
7. Piim 2,5% 200
8. Leburi Ruks, tästerarukkileib 15
9. Must rukkileib 15
10. Leiburi Kaerasepik 20
1. Krõbedad kananagitsad 75
2. Kartulipüree 150
3. Hiinakapsa-aedviljasalat salatikastmega 50
4. Mahlajook 200
5. Piim 2,5% 200
6. Must rukkileib 20
7. Leiburi Kaerasepik 15

Viimati muudetud: 08.10.2017