Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 4. veebruar 2019

1. Hakklihakaste 125
2. Tatrapuder, sõmer 100
3. Keedetud kartulid 70
4. Valge peakapsasalat tilliga 50
5. Kõrvitsa - porgandisalat 50
6. Õun 100
7. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
8. Piim 2,5% 200
9. Rukkileib 15
10. Must rukkileib 15
11. Kodune sepik 20
1. Krõbedad kananagitsad 75
2. Sõmer riis 150
3. Külm kaste 50
4. Porgandisalat mahlaga 50
5. Roheline tee vähese suhkruga 200
6. Piim 2,5% 200
7. Leiburi Seemne Ruks 20
8. Kodune sepik 20
1. Küpsetatud kanafilee ananassiga
2. Sõmer riis
3. Toorsalatid valikus

Teisipäev 5. veebruar 2019

1. Kana-nuudlisupp 300
2. Kohupiimavaht kakaoga 150
3. Mandariin 100
4. Piim 2,5% 200
5. Leiburi Seemne Ruks 15
6. Must rukkileib 15
7. Leiburi Kaerasepik 20
1. Kodused kotletid 75
2. Ahjukartulid 150
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Peedisalat 50
5. Mahlajook 200
6. Piim 2,5% 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib 20
8. Südamesepik 20
1. Täidetud paprika hakklihaga
2. Keedetud kartul
3. Toorsalatid valikus

Kolmapäev 6. veebruar 2019

1. Guljašš sealihast 125
2. Keedetud kartulid 100
3. Kuskuss köögiviljadega 70
4. Hapukurgi-peedisalat 50
5. Hapukapsasalat pohladega (hapukapsas, pohlad) 50
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
7. Leiburi Seemne Ruks 15
8. Must rukkileib 15
9. Südamesepik 20
10. PRIA koolipuuvili / köögivili : lillkapsas
1. Punase oa supp 280
2. Kohupiimavaht marjakisselliga 225
3. Piim 2,5% 200
4. Must rukkileib 20
5. Südamesepik 20
1. Kalakotletid
2. Kartulipüree
3. Toorsalatid valikus

Neljapäev 7. veebruar 2019

1. Kartuli-frikadellisupp 300
2. Õuna-mannavaht 150
3. Piim 2,5% 200
4. Pirn 100
5. Leiburi Eesti rukkileib 15
6. Must rukkileib 15
7. Leiburi Kaerasepik 20
1. Paneeritud kanašnitsel 75
2. Sõmer riis 150
3. Külm kaste 50
4. Porgandi - pirnisalat 50
5. Mahlajook 200
6. Must rukkileib 20
7. Kodune sepik 20
1. Kanapada
2. Sõmer riis
3. Toorsalatid valikus

Reede 8. veebruar 2019

1. Üleküpsetatud kalafilee juustu ja köögiviljadega 100
2. Kartulipüree 100
3. Sõmer riis 70
4. Tar-tar kaste (jogurti baasil) 50
5. Porgandisalat astelpajumarjadega 50
6. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega 50
7. Mustsõstra-õunamahl 200
8. Piim 2,5% 200
9. Leiburi Seemne Ruks 15
10. Must rukkileib 15
11. Südamesepik 20
1. Mannapuder võiga 200
2. Võileib juustuga 65
3. Pirn 75
4. Piim 2,5% 200
1. Paneeritud seašnitsel
2. Ahjukartul
3. Toorsalatid valikus

Viimati muudetud: 08.10.2017