Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | Pikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega | ||
Esmaspäev 4. veebruar 2019 | |||
1. Hakklihakaste 125 2. Tatrapuder, sõmer 100 3. Keedetud kartulid 70 4. Valge peakapsasalat tilliga 50 5. Kõrvitsa - porgandisalat 50 6. Õun 100 7. Tee sidruniga vähese suhkruga 200 8. Piim 2,5% 200 9. Rukkileib 15 10. Must rukkileib 15 11. Kodune sepik 20 | 1. Krõbedad kananagitsad 75 2. Sõmer riis 150 3. Külm kaste 50 4. Porgandisalat mahlaga 50 5. Roheline tee vähese suhkruga 200 6. Piim 2,5% 200 7. Leiburi Seemne Ruks 20 8. Kodune sepik 20 | 1. Küpsetatud kanafilee ananassiga 2. Sõmer riis 3. Toorsalatid valikus | |
Teisipäev 5. veebruar 2019 | |||
1. Kana-nuudlisupp 300 2. Kohupiimavaht kakaoga 150 3. Mandariin 100 4. Piim 2,5% 200 5. Leiburi Seemne Ruks 15 6. Must rukkileib 15 7. Leiburi Kaerasepik 20 | 1. Kodused kotletid 75 2. Ahjukartulid 150 3. Soe rõõsakoorekaste 50 4. Peedisalat 50 5. Mahlajook 200 6. Piim 2,5% 200 7. Leburi Ruks, tästerarukkileib 20 8. Südamesepik 20 | 1. Täidetud paprika hakklihaga 2. Keedetud kartul 3. Toorsalatid valikus | |
Kolmapäev 6. veebruar 2019 | |||
1. Guljašš sealihast 125 2. Keedetud kartulid 100 3. Kuskuss köögiviljadega 70 4. Hapukurgi-peedisalat 50 5. Hapukapsasalat pohladega (hapukapsas, pohlad) 50 6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200 7. Leiburi Seemne Ruks 15 8. Must rukkileib 15 9. Südamesepik 20 10. PRIA koolipuuvili / köögivili : lillkapsas | 1. Punase oa supp 280 2. Kohupiimavaht marjakisselliga 225 3. Piim 2,5% 200 4. Must rukkileib 20 5. Südamesepik 20 | 1. Kalakotletid 2. Kartulipüree 3. Toorsalatid valikus | |
Neljapäev 7. veebruar 2019 | |||
1. Kartuli-frikadellisupp 300 2. Õuna-mannavaht 150 3. Piim 2,5% 200 4. Pirn 100 5. Leiburi Eesti rukkileib 15 6. Must rukkileib 15 7. Leiburi Kaerasepik 20 | 1. Paneeritud kanašnitsel 75 2. Sõmer riis 150 3. Külm kaste 50 4. Porgandi - pirnisalat 50 5. Mahlajook 200 6. Must rukkileib 20 7. Kodune sepik 20 | 1. Kanapada 2. Sõmer riis 3. Toorsalatid valikus | |
Reede 8. veebruar 2019 | |||
1. Üleküpsetatud kalafilee juustu ja köögiviljadega 100 2. Kartulipüree 100 3. Sõmer riis 70 4. Tar-tar kaste (jogurti baasil) 50 5. Porgandisalat astelpajumarjadega 50 6. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega 50 7. Mustsõstra-õunamahl 200 8. Piim 2,5% 200 9. Leiburi Seemne Ruks 15 10. Must rukkileib 15 11. Südamesepik 20 | 1. Mannapuder võiga 200 2. Võileib juustuga 65 3. Pirn 75 4. Piim 2,5% 200 | 1. Paneeritud seašnitsel 2. Ahjukartul 3. Toorsalatid valikus |