Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPikapäevarühma menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 18. veebruar 2019

1. Koorene penneroog kanaliha ja aedviljadega 280
2. Porgandisalat puuviljadega 50
3. Hiinakapsasalat punase redise, paprika ja tilliga 50
4. Õun ja kaalika lõigud 100
5. Roheline tee vähese suhkruga 200
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
7. Leiburi Seemne Ruks 15
8. Must rukkileib 15
9. Leiburi Kaerasepik 20
1. Praetud grillvorstike 90
2. Kartulipüree 150
3. Hapukoore-mädarõikakaste 50
4. Porgandi - pirnisalat 50
5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
6. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
7. Leiburi Eesti rukkileib 20
8. Kodune sepik 20
1. Sealiha-porgandi-rohelise oa pajaroog
2. Keedetud kartul
3. Toorsalatid valikus

Teisipäev 19. veebruar 2019

1. Kalaseljanka 300
2. Kohupiima ja riivrukkileiva magustoit 150
3. Banaan ja porgandi lõigud 100
4. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150
5. Leiburi Eesti rukkileib 15
6. Must rukkileib 15
7. Südamesepik 20
1. Kodunepraad 260
2. Peedisalat 50
3. Pirn 100
4. Mahlajook 200
5. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
6. Must rukkileib 20
7. Leiburi Kaerasepik 20
1. Kebab hakklihast
2. Keedetud makaronid
3. Toorsalatid valikus

Kolmapäev 20. veebruar 2019

1. Praetud hakklihapallid kooreses kastmes 125
2. Keedetud kartulid 100
3. Tatrapuder, sõmer 150
4. Peedisalat 50
5. Hapukapsasalat pohladega (hapukapsas, pohlad) 50
6. Soe kibuvitsamarjajook 200
7. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 150
8. Leiburi Seemne Ruks 15
9. Must rukkileib 15
10. Kodune sepik 20
11. PRIA koolipuuvili / köögivili: pirn
1. Peedisupp munaga 300
2. Kohupiimavaht kakaoga 150
3. Piim 2,5% 150
4. Must rukkileib 20
5. Südamesepik 20
1. Veiseliha šampinjonidega
2. Keedetud kartul / sõmer riis
3. Toorsalatid valikus

Neljapäev 21. veebruar 2019

1. Boršisupp värskest kapsast 300
2. Marjakissell vahukoorega 200
3. Apelsin ja redise lõigud 100
4. Piim 2,5% 150
5. Leiburi Seemne Ruks 15
6. Leiburi Eesti rukkileib 15
7. Südamesepik 20
1. Pastaroog hakkliha-ja köögiviljadega 260
2. Valge peakapsasalat porgandiga 50
3. Õun 100
4. Mahlajook 200
5. Leiburi Seemne Ruks 20
6. Kodune sepik 20
1. Kanapallid juustuga
2. Sõmer riis
3. Toorsalatid valikus

Reede 22. veebruar 2019

1. Veiseliha magushapus kastmes 125
2. Keedetud kartulid 100
3. Sõmer riis 70
4. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega 50
5. Porgandisalat mahlaga 50
6. Kook 75
7. Jõhvikajook 200
8. Piim 2,5% / Keefir 2,5% 200
9. Leiburi Eesti rukkileib 15
10. Must rukkileib 15
11. Leiburi Kaerasepik 20
1. Pelmeenid hapukoorega 200
2. Värske tomat 100
3. Pirn 100
4. Roheline tee vähese suhkruga 200
5. Leiburi Seemne Ruks 20
6. Südamesepik 20
1. Täisterajahus paneeritud sealiha
2. Tatrapuder
3. Toorsalatid valikus

Viimati muudetud: 08.10.2017