Koolilõuna menüü | Pikapäeva menüü | Päevaprae menüü | Taimetoidu menüü |
---|---|---|---|
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega | |||
Esmaspäev 21. september 2020 | |||
1. Bolognese kaste (G) 125 2. Täisterapasta (G) 170 3. Värske kurgi-, tomati- ja hiinakapsasalat 60 4. Värske soolakurk 60 5. Ploomid 50 6. Soe kibuvitsamarjajook 200 7. Piim 2,5% (L) 200 8. Rukkileib (G) 30 9. Südamesepik (G) 20 | 1. Burgundia pajaroog 2.50 2. Keedetud kartul 3. Toorsalat | 1. Kartuli-suvikõrvitsa pada | |
Teisipäev 22. september 2020 | |||
1. Hernesupp suitsuliha ja kruupidega (G) 300 2. Karamellkissell moosiga (L) 225 3. Piim 2,5% (L) 200 4. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30 5. Kodune sepik (G) 20 | 1. Kebab hakklihast 2.50 2. Tatrapuder 3. Toorsalat | 1. Köögiviljasupp | |
Kolmapäev 23. september 2020 | |||
1. Ahjus küpsetatud kana 100 2. Sõmer riis 170 3. Soe rõõsakoorekaste 50 4. Porgandisalat oliiviõliga 60 5. Valge peakapsasalat ürtidega 60 6. Mustsõstrajook 200 7. Piim 2,5% (L) 200 8. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30 9. Leiburi Kaerasepik (G) 20 10. PRIA koolipuuvili / köögivili: pirn | 1. Kalakotlet 2.50 2. Sõmer riis 3. Toorsalat | 1. Metsik riis punaste ubadega | |
Neljapäev 24. september 2020 | |||
1. Kuldne kalasupp (lõhefileest) 300 2. Kohupiimavaht marjakisselliga 350 3. Õun ja porgandi lõigud 75 4. Piim 2,5% (L) 200 5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30 6. Kodune sepik (G) 20 | 1. Üleküpsetatud kanafilee juustuga 2.50 2. Praetud kartulid 3. Toorsalat | 1. Šampinjonisupp | |
Reede 25. september 2020 | |||
1. Hakkliha-värskekapsahautis 200 2. Keedetud kartulid 170 3. Riivitud keedupeet 60 4. Hapukurk 40 5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200 6. Piim 2,5% (L) 200 7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30 8. Südamesepik (G) 20 | 1. Sealiha Mexicano kastmes 2.50 2. Pasta 3. Toorsalat | 1. Kuskuss brokoliga |