Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 21. september 2020

1. Bolognese kaste (G) 125
2. Täisterapasta (G) 170
3. Värske kurgi-, tomati- ja hiinakapsasalat 60
4. Värske soolakurk 60
5. Ploomid 50
6. Soe kibuvitsamarjajook 200
7. Piim 2,5% (L) 200
8. Rukkileib (G) 30
9. Südamesepik (G) 20
1. Burgundia pajaroog 2.50
2. Keedetud kartul
3. Toorsalat
1. Kartuli-suvikõrvitsa pada

Teisipäev 22. september 2020

1. Hernesupp suitsuliha ja kruupidega (G) 300
2. Karamellkissell moosiga (L) 225
3. Piim 2,5% (L) 200
4. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
5. Kodune sepik (G) 20
1. Kebab hakklihast 2.50
2. Tatrapuder
3. Toorsalat
1. Köögiviljasupp

Kolmapäev 23. september 2020

1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Sõmer riis 170
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Porgandisalat oliiviõliga 60
5. Valge peakapsasalat ürtidega 60
6. Mustsõstrajook 200
7. Piim 2,5% (L) 200
8. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
9. Leiburi Kaerasepik (G) 20
10. PRIA koolipuuvili / köögivili: pirn
1. Kalakotlet 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Metsik riis punaste ubadega

Neljapäev 24. september 2020

1. Kuldne kalasupp (lõhefileest) 300
2. Kohupiimavaht marjakisselliga 350
3. Õun ja porgandi lõigud 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
6. Kodune sepik (G) 20
1. Üleküpsetatud kanafilee juustuga 2.50
2. Praetud kartulid
3. Toorsalat
1. Šampinjonisupp

Reede 25. september 2020

1. Hakkliha-värskekapsahautis 200
2. Keedetud kartulid 170
3. Riivitud keedupeet 60
4. Hapukurk 40
5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Sealiha Mexicano kastmes 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Kuskuss brokoliga

Viimati muudetud: 08.10.2017