Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 28. september 2020

1. Tomatine pastaroog kanaliha ja peekoniga (G) 280
2. Porgandi-pirnisalat 60
3. Valge redise, varssellerisalat õuntega ja ürdikastmega 60
4. Kakao 180
5. Piim 2,5% (L) 180
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
7. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Veiseliha sinepikastmes 2.50
2. Keedetud kartul
3. Toorsalat
1. Mehhiko riis

Teisipäev 29. september 2020

1. Hakklihasupp 300
2. Riisipuder marjakisselliga (L) 300
3. Ploom ja porgandi lõigud 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
6. Südamesepik (G) 20
1. Pikkpoiss 2.50
2. Pasta / tatrapuder
3. Toorsalat
1. Pasta šampinjonidega

Kolmapäev 30. september 2020

1. Pilaff sealihast 280
2. Porgandisalat apelsiniga 60
3. Hapukurgi-peedisalat 60
4. Sidruni tee, suhkruga / suhkruta 200
5. Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L) 200
6. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
7. Südamesepik (G) 20
8. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Paneeritud kalkuniliha juustuga 2.50
2. Praetud kartul
3. Toorsalat
1. Bulgur lillkapsaga

Neljapäev 1. oktoober 2020

1. Värskekapsaborš hapukoorega (L) 300
2. Puuviljadessert vahukoorega (L) 180
3. Piim 2,5% (L) 200
4. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
5. Kodune sepik (G) 20
1. Kanakotlet spinatiga 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Köögivilja püreesupp

Reede 2. oktoober 2020

1. Veiselihakaste šampinjonidega (G,L) 280
2. Keedetud kartulid 100
3. Tatrapuder, sõmer 70
4. Värske soolakurk 60
5. Aedvilja toorsalat (tomat,hiinakapsas, till) 60
6. Kringel 75
7. Jõhvikajook 200
8. Piim 2,5% (L) 200
9. Rukkileib (G) 30
10. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Paneeritud seašnitsel 2.50
2. Ahjukartul
3. Toorsalat
1. Värskekapsa-tomatihautis

Viimati muudetud: 08.10.2017