Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 5. oktoober 2020

1. Hakklihakaste (G.L) 125
2. Tatrapuder, sõmer 170
3. Peedisalat 60
4. Valge peakapsasalat porgandiga 60
5. Suvemarja tee 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
8. Südamesepik (G) 20
1. Sealiha ingveri- ja sojakastmes 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Riisi-kikerherneroog

Teisipäev 6. oktoober 2020

1. Kodune seljanka hapukoorega (L) 300
2. Leivasupp hapukoorega (G,L) 200
3. Banaan 75
4. Piim 2,5% (L) 180
5. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
6. Leiburi Kaerasepik (G) 20
1. Hakklihapallid juustuga 2.50
2. Keedetud kartulid
3. Toorsalatid
1. Hapuoblikasupp

Kolmapäev 7. oktoober 2020

1. Kalkuniliha magus-hapukastmes (G) 125
2. Sõmer riis 170
3. Porgandisalat apelsiniga 60
4. Hiinakapsasalat värske kurgi,tomati ja redisega 60
5. Mustsõstrajook 200
6. Piim 2,5% (L) 200
7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
8. Kodune sepik (G) 20
9. PRIA koolipuuvili / köögivili: valge peakapsas
1. Paneeritud kanafilee 2.50
2. Keedetud kartulid
3. Toorsalat
1. Ratatouille

Neljapäev 8. oktoober 2020

1. Kartuli-frikadellisupp 300
2. Mannavaht jõhvikatest (G,L) 150
3. Piim 2,5% (L) 200
4. Leiburi Seemne Ruks (G) 30
5. Kodune sepik (G) 20
1. Kanakotlet paprikaga 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Kõrvitsa püreesupp kooskospiimaga

Reede 9. oktoober 2020

1. Krõbe kala juustu ja ürtidega (G.L) 100
2. Kartulipüree (L) 170
3. Kodujuustukaste värske kurgi ja redisega (L) 50
4. Porgandisalat oliiviõliga 60
5. Õun 100
6. Soe kibuvitsamarjajook 200
7. Piim 2,5% (L) 200
8. Leburi Ruks, tästerarukkileib (G) 30
9. Südamesepik (G) 20
1. Kalkuniliha kookospiima ja šampinjonikastmes 2.50
2. Praetud kartul
3. Toorsalat
1. Pasta köögiviljadega

Viimati muudetud: 08.10.2017