Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 30. november 2020

1. Bolognese kaste (G) 125
2. Keedetud makaronid (G,L) 170
3. Valge peakapsasalat porgandi- ja kaalikaga 60
4. Peedisalat 60
5. Kakao 200
6. Piim 2,5% (L) 150
7. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
8. Kodune sepik (G) 20
1. Paneeritud kalkunifilee 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Värske kapsa-porgandi-hernehautis

Teisipäev 1. detsember 2020

1. Boršisupp sealihaga, hapukoorega (L) 300
2. Puuviljadessert vahukoorega (L) 175
3. Köögiviljalõigud (kaalikas, kapsas) 75
4. Piim 2,5% (L) 200
5. Must rukkileib (G) 30
6. Südamesepik (G) 20
1. Kodune kotlet 2.50
2. Keedetud kartul
3. Toorsalat
1. Köögiviljapüreesupp

Kolmapäev 2. detsember 2020

1. Ahjus küpsetatud kana 100
2. Sõmer riis 170
3. Soe rõõsakoorekaste 50
4. Porgandisalat mahlaga 60
5. Hiinakapsasalat kiivi ja apelsiniga 60
6. Aedmarjamahl 200
7. Piim 2,5% (L) 200
8. Leiburi Eesti rukkileib (G) 30
9. Leiburi Kaerasepik (G) 20
10. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Sealiha mehhikopäraselt 2.50
2. Pasta
3. Toorsalat
1. Burlgur köögiviljadega

Neljapäev 3. detsember 2020

1. Kartuli-frikadellisupp 300
2. Mannavaht jõhvikatest (G,L) 150
3. Piim 2,5% (L) 200
4. Apelsin ja porgandi lõigud 75
5. Must rukkileib (G) 30
6. Südamesepik (G) 20
1. Kanahakklihast pallid juustuga 2.50
2. Ahjukartulid
3. Toorsalat
1. Punase oa supp

Reede 4. detsember 2020

1. Sardellid 75
2. Kartulipüree (L) 170
3. Külm kaste (jogurt) (L) 50
4. Hapukapsasalat 60
5. Porgandisalat pohladega 60
6. Mustikatee 200
7. Piim 2,5% / Keefir 2,5%, (L) 180
8. Rukkileib (G) 30
9. Kodune sepik (G) 20
1. Üleküpsetatud kanafilee tomatiga 2.50
2. Sõmer riis
3. Toorsalat
1. Metsik riis suvikõrvitsaga

Viimati muudetud: 08.10.2017