Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Koolilõuna menüüPikapäeva menüüPäevaprae menüüTaimetoidu menüü
Koolilõuna menüü koos toiteväärtustegaPäevaprae menüü koos toiteväärtustega

Esmaspäev 20. veebruar 2023

1. Hakklihakaste köögiviljadega (G,L) 150
2. Keedetud kartulid 100
3. Tatrapuder, sõmer 100
4. Porgandi-ananassisalat 60
5. Hiinakapsasalat porruga ja ürdikastmega 60
6. Hapukurgisalat hiinakapsa- ja tilliga 60
7. Hibiskuse-pärnaõietee suhkruta 200
8. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
9. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
10. Puuvili 150
1. Ahjus küpsetatud kanafilee justuga (L) 3,50€
2. Juustuga täidetud hakklihapall (G,L) 2,50€
3. Keedetud pasta (G)
4. Kartulipüree (L)
5. Soe kaste (G,L)
6. Värske salat

Teisipäev 21. veebruar 2023

1. Hernesupp suitsulihaga ja kartulitega 300
2. Kamavaht moosiga (G,L) 150
3. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
4. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
5. PRIA koolipuuvili / köögivili: õun
1. Ahju sealiha paprika- ja juustuga (G,L) 3,50€
2. Kotlet sea- ja kanahakklihast (G,L,M) 2,50€
3. Keedetud kartulid
4. Kirju riis
5. Soe kaste (G,L)
6. Värske salat

Kolmapäev 22. veebruar 2023

1. Kanaliha paprikakastmes itaaliapäraselt (G) 150
2. Sõmer riis 100
3. Kartulipüree (L) 70
4. Kaalika-porgandisalat 60
5. Hiinakapsasalat redisega (SR) 60
6. Riivitud keedupeet 60
7. Mustsõstrajook 200
8. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
9. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
10. PRIA koolipuuvili / köögivili: pirn
1. Praetud kanašnitsel (G,m) 3,50€
2. Hakkliha bitkii tomati-juustuga (G,L,M) 2,50€
3. Metsik riis, keedetud
4. Ahjukartulid
5. Soe kaste (G,L)
6. Värske salat

Neljapäev 23. veebruar 2023

1. Ühepajatoit sealihaga 250
2. Aurutatud peedikuubikud 60
3. Punase kapsa salat kõrvitsa ja pohladega 60
4. Hapukurgisalat porru- ja ürdikastmega 60
5. Tee sidruniga vähese suhkruga 200
6. PRIA Piimatoode (L): Piim 2,5% 200
7. Leivavalik (kolm sorti), (G,S) 60
8. PRIA koolipuuvili / köögivili: TOMAT
1. Kanakotlet paprikaga (G,M,L) 2,50€
2. Keedetud kartulid
3. Sõmer riis
5. Soe kaste (G,L)
5. Värske salat

Viimati muudetud: 08.10.2017