Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia avas registreerumise kevadsemestri kursustele, mis võimaldavad gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilastel langetada teadlikumat kutsevalikut.

Esmaseid teadmisi on võimalik saada näiteks praktilisest fotograafiast või Hispaania ja Itaalia kultuurist, märgib Tallinna Ülikool oma pressiteates.

Ühtekokku avab Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia 4. veebruaril üheksa kursust: „Filosoofia”, „Infootsing – ainult Google’ist ei piisa”, „Praktiline fotograafia”, „Kommunikatsioon: reklaam, suhtekorraldus, ajakirjandus”, „Esiaeg ja tsivilisatsioonide teke”, „Rakenduspsühholoogia”, „Sissejuhatus Hispaania ja Itaalia kultuuri ja keeltesse” ja „Huvikeemia”. Toimub ka venekeelne kursus „Käitumine kaamera ees”.

Kursuste kohta saab enam infot aadressilt www.tlu.ee/akadeemia.

Kõikide kursuste õppepäevad toimuvad nädalavahetustel, ühe kursuse semestritasu on 15-20 eurot.

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia eesmärk on pakkuda teadmishimulistele gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilastele enesetäiendamise võimalusi ja aidata kaasa õpilaste teadlikumale kutsevalikule. Õpilasakadeemia kursusi viivad läbi Tallinna Ülikooli õppejõud, samuti kaasatakse külalislektoreid vastava valdkonna spetsialistide seast. Tänaseks on Õpilasakadeemias õppinud üle 3 000 noore üle Eesti.

Lisainformatsioon:
Berit Oll
Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia projektijuht
telefon: 640 9369, 5560 6000
e-post: berit.oll@tlu.ee