Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tartu Ülikooli teadusuudised

Autoriõigus portaalis Novaator avaldatud artiklite, fotode, kujunduse jm teoste suhtes kuulub Tartu Ülikoolile. Nimetatud materjalie kasutamine (sh reprodutseerimine, levitamine, internetis kättesaadavaks tegemine, linkimine) nii osaliselt kui tervikuna on ilma Tartu Ülikooli kirjaliku loata keelatud. Loa saamiseks tuleb pöörduda Novaatori peatoimetaja Villu Päärti poole (villu.paart@ut.ee).

Portaalis Novaator avaldatud teoste tsiteerimisel ja refereerimisel tuleb viidata artikli autorile, teose pealkirjale ning Tartu Ülikooli teadusuudisteportaalile Novaator. Kui tsitaadid või refereeringud avaldatakse internetis, tuleb lisaks eelnevale tuua enne refereeritavat teksti ka link täistekstile koos märkega “Terviktekst avaldatud Tartu Ülikooli teadusuudisteportaalis Novaator.“

Portaalis Novaator esinevad kaubamärgid ja logod kuuluvad Tartu Ülikoolile ning nende kasutamine Tartu Ülikooli eelneva kirjaliku loata on keelatud.

Tartu Ülikooli teadusuudisteportaalis Novaator esitatud teave omab ainult informatiivset tähendust. Soovitame Teil igasuguse portaalis toodud informatsiooni kasutamise osas nõu pidada vastava valdkonna professionaaliga. Tartu Ülikool ei vastuta portaalis sisalduva info põhjal tehtud otsuste ja tegude tagajärgede eest.

Novaator ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest. Artiklile lisatud kommentaari eest vastutab kommentaari autor, kes on ühtlasi ka selle kommentaari avaldaja.

Kommentaaridesse reklaamlinkide ja-tekstide lisamine on keelatud. Samuti on keelatud lisada üldlinke.

Kuritegude ja seaduserikkumiste õigustamine ning neile õhutamine on kommentaarides keelatud.

Reeglite vastu eksinud kommentaatorite kirjutatud sõnumid kustutatakse.