Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kolmapäeval, 23. mail külastas Stenbocki maja 14 parimat õpilasfirmat, kelle seas olid ka Eesti parima õpilasfirma tiitli pälvinud meie kooli õpilasfirma Student Network esindajad.

Peaminister innustas õpilasfirmade esindajaid mõtlema suurelt ja julgelt ning kinnitas oma tänukõnes kõigile tublidele noortele, et ettevõtlikud noored on Eesti tulevik, tiivustades noori ka edaspidi mõtlema suurelt ning mitte kartma mastaape. Peaministri sõnul ei tasuks õpilasfirma loomisel piirduda vaid oma kooli või kodukohaga, vaid mõelda tuleks nišile, mida vajaks terve maailm. „Maailmas on palju ettevõtjaid, kes on alustanud nullist ja keda praegu tunnevad kõik,“ lisas peaminister.

Eesti parima õpilasfirma tiitli pälvinud Student Network kõrval osalesid peaministri vastuvõtul ka GloGlo, Chickaz, Õudukas, Charta Domus, 4safe, Puidukoda, CompraMoi, New Hand, EwB Luup Meedia, MK, RipMi, D-Motion ja JA Eesti õpilasfirmade esindajad ning nende juhendajad.

Õpilasfirmade arendamine on Junior Achievement Eesti ettevõtlusõppe programm, mille käigus õpivad noored ettevõtlust praktilise tegevuse käigus.