Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Kõikidel noortel vanuses 7-26 on võimalus osaleda Tallinna Noorsootöö keskuse korraldataval noortefilmide konkursil „Filmid õue“.

Konkursile oodatakse osalema filme teemal noorte vaba aeg ja hobid.
Filmide saatmise tähtaeg on 21. september 2012.

Parimaid filme näidatakse septembrikuu jooksul erinevates noortekeskuste juures toimuvatel välikino üritustel. Esitamisele tulevad ka erineva sisuga maailmahariduslikud, Tallinna Ülikooli Balti Filmi – ja Meediakooli tudengite filmid ning noortefilmid.

Filmi pikkus peab jääma vahemikku 3-15 minutit, kuid oodatud on ka kõik need filmid, mis on juba valminud.
Osaleda võib nii individuaalselt kui ka grupiga.

Filmid tuleb toimetada  plaadil või mälupulgal Vabaduse väljakul asuvasse Tallinna noorte infokeskusesse või  Järve noortekeskusesse (Alajaama 1)  hiljemalt 21. septembril 2012. Samuti võib filme esitada interneti kaudu, saates selle link e-mailile jarvenk@gmail.com.

Konkursile laekunud filmidest valitakse välja kolm parimat, kes saavad ka auhinna. Peauhinnaks on filmikoolitus Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolilt. Teise ja kolmanda koha auhinnad on välja pannu Just Film ning Kuulsaal.

Üritust toetavad Tallinna Ülikooli Balti Filmi-ja Meediakool, Just Film, Kuulsaal.