Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia ootab gümnaasiumiõpilasi, kes soovivad end täiendada filosoofia, rahvusvaheliste suhete, filmiõpetuse, rakenduspsühholoogia, matemaatika ja õpetamise valdkonnas. Vene keelt kõnelevatele noortele toimub ka avaliku esinemise kursus.

Registreerumine sügissemestri kursustele on avatud ja kestab 4. oktoobrini.

Sel sügisel on esmakordselt kavas kursus „Rahvusvahelised suhted 2012“, mis olulises osas keskendub presidendivalimistele USAs. Hoo saavad sisse ka eelmise sügissemestri kõige popimad „Filmiõpetus: millest räägib film?“ ja „Rakenduspshühholoogia“.

Õppetöö algab 6. oktoobril ning toimub nädalavahetuseti.

Õpilasakadeemia kursused on mõeldud gümnaasiumi- ja kutsekooli noortele, et soodustada elukutse teadlikumat valikut ning toetada tulevast kohanemist üliõpilasellu. Kursusi viivad läbi Tallinna Ülikooli õppejõud, lisaks oma valdkonna tipud väljaspoolt ülikooli. Tänaseks on Õpilasakadeemias õppinud ligi 3500 noorte üle Eesti.

Õpilaste suhet kursustega iseloomustab ühe osalenu järgmine hinnang: „Õppepäeva lõpus võib olla tunne, et enam ei jõua kuulata, kuid nii huvitav on, et ei taha lasta ühelgi sõnal mööda minna.“
Kursuste kohta saab lisainfot Õpilasakadeemia kodulehelt www.tlu.ee/akadeemia.