Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

15. septembril Venemaal, Sankt-Peterburis peetud rahvusvahelisel jalgpalliturniiril saavutasid Rocco Robert Shein 3C, Markus Järavere 3B ja Mikk Johannes Siitam 2C klassist tugevas konkurentsis Jalgpalliklubi Tallinna Kalev 2003. a vanuseklassi noormängijate koosseisus võiduka 1. koha.

 

Palju õnne tublid jalgpallipoisid!
Suut tänu juhendamise ja toetuse eest JK Tallinna Kalev, treener Atko Väikmeri ja lapsevanemad!


Teist korda peetaval Peterburi Zenit Akadeemia poolt korraldatud ühepäevasel turniiril “Funny Kids Cup 2012” osalevad vaid

kutsutud võistkonnad. Tänavu osales turniiril 16 tugevat võistkonda, kes olid jagatud 4 alagruppi.

JK Kalev 2003 võitis oma alagrupi kindlalt 9 punktiga ja pääses A-finaali, kus Eesti poiste vastasteks oli Ižorets Inkon Kolpino,
Tjumen ja Sdjušor 1 Moskovskij Rajon. Kalev 2003 võitis ülekaalukalt ka A-finaali alagrupi 9 punktiga. Järgnes poolfinaalmäng Moskovskaja Zastava võistkonnaga. Mäng oli väga võitluslik ja väheste võimalustega, kuid suudeti siiski võita 1:0. Võiduvärava lõi viimasel 10 sekundil Rocco Shein.

Finaalis oli JK Kalev 2003 vastaseks juba kevadiselt Peterburi turniirilt tuttav Sdjušor 1 Moskovskij Rajon, keda võideti kindlalt 2:0. Kogu turniiri parim väravatevahe 28:2.

“Treenerina olen kõigi mängijatega väga rahul ja tean, et poisid andsid endast hetke parima,” lausus JK Kalev 2003 treener Atko Väikmeri ning lisas: “nädal turniiriks valmistumist oli läinud hästi, meeskond oli turniiriks valmis ja see paistis silma koheselt kui kõlas avavile. Kiirelt saime söödu käima ning leidsime enda mängurütmi.”

15. septembri turniiri võitjate koosseisu kuulusid lisaks meie kooli poistele veel Markus Kuldkepp, Patrik Saksus, Danil Kuraksin, Oliver Jürgens, Merico Käsper, Eerme Endrik, Martin Vetkal, Daniil Sõtsugov. Treener Atko Väikmeri.

Uudise edastas: Tiina Shein