Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

23. – 24. veebruaril Ahvenamaal peetud rahvusvahelise tugevatasemelise AIK Academy Trophy jalgpalliturniiri võitsid jalgpalliklubi Tallinna Kalevi noormängijate koosseisus meie kooli poisid Rocco Robert Šein 3C, Markus Järavere 3B ja Mikk Johannes Siitam 2C.

Turniiri parimaks väravavahiks valiti Mikk Johannes Siitam ja parimaks keskvälja mängijaks Markus Kuldkepp JK Tallinna Kalevist.


Palju õnne!
Suur tänu juhendamise ja toetuse eest treenerid Atko Väikmeri ja Reelika Turi ning lapsevanemad!

Võit Ahvenamaal 2013(Gert Kuldkepp)

Pildil JK Tallinna Kalev 2002/2003 mängijad, kes osalesid AIK Academy Trophy turniiril:  Markus Kuldkepp, Rocco Robert Šein, Mikk Johannes Siitam, Merico Käsper, Daniil Sõtsugov, Markus Järavere, Danil Kuraksin, Martin Vetkal, Markus Õispuu ja Toomas Tristan Teeväli ning treenerid Atko Väikmeri ja Reelika Turi.
Pildi autor – Gert Kuldkepp.

Turniiril, kus said osa võtta vaid kutsutud võistkonnad, osales 12 tugevat võistkonda Soomest, Rootsist ja Eestist. JK Tallinna Kalev mängis turniiril kokku 6 ( 2 x 15 min) mängu, millest kõik võideti ning finaalis kohtuti teise Eesti klubiga – JK Harju Akadeemiaga, mis võideti samuti tulemusega 3:0.