Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

22. – 24. märtsil Tšehhis, Brnos toimunud saksa – ja prantsusekeelsel teatrifestivalil FESTIVALDO omistas zürii  Tallinna 21. Kooli näitetrupile preemia teema realistliku käsitlemise eest, mis on kõrgeim tunnustus sisulise töö eest.

Festivali peapreemia saavutas  prantsusekeelne teatritrupp Kanada teatrikoolist ning parima saksakeelse esituse eest omistati preemia Vilniuse Lütseumile.

Omaloomingulise näidendiga „Stadtluft macht frei!“ (tõlkes: „Linnaõhk teeb vabaks!“) astusid 23. märtsil rahvusvahelise publiku ja zürii ette 11A klassi õpilased Kelly Puhtla, Kirsti Tagam, Hanna Urm,  Mari Ell Mets, Peep Põder, Thran Larin, Argo Rihkrand, Moonika Põdersalu, Helen Vaaks ja Anette Miller.


Palju õnne!

Suur tänu juhendaja, õpetaja Maarika Paun!