Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

30. märtsil Võrus toimunud Eesti-Läti robootikavõistlusel Võru Roboti Tsõõr 2013 saavutas  Ramses Sepp 7B klassist Nutilabor Robootika.COM koosseisus I kohad LEGO joonejärgimises ja NXT animatsioonis. LEGO sumos saavutati II koht.

Võru robot 2013
Lisaks Ramsesele esindasid  Robootika.COM tiimi Võrus  toimunud võistlusel Rao Zvorovski Tallinna Reaalkoolist ja Jaan Roop Nõmme Põhikoolist.

Palju õnne!
Suur tänu, juhendaja Leivo Sepp!

 

Võru Roboti Tsõõril osales ligi 120 robotit Eestist ja Lätist. Võistlused toimusid kaheksas kategoorias: 3 kg sumo, minisumo, LEGO sumo, LEGO joonejärgimine, joonejärgimine, linnaläbimine, NXT animatsioonid ja vabaklass. Robootika.COM põhikooliõpilaste võistkond osales neljal alal: LEGO sumo, LEGO joonejärgimine, linnaläbimine ja NXT animatsioonid.

Loe lisa võistluste kohta Robootika.COM veebilehelt.