Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

PRESSITEADE
18. aprill

Kas reaalained tekitavad raskuseid? Kiika KAE kooli!

MTÜ KAE Kool pakub Eesti õppijatele ja õpetajatele tasuta õppevideoid ja interaktiivseid harjutusi. Eestikeelne e-õppe keskkond aadressil kae.edu.ee sisaldab 118 õppevideot ja 100 interaktiivset harjutust põhikooli matemaatika teemadel ning 640 õppevideot keemia, füüsika, matemaatika ja bioloogia teemadel, mida saab vaadata eestikeelsete subtiitritega.

Õppevideod, mis on laialt levinud iseõppijate hulgas, annavad võimaluse õppida seda, mis parasjagu huvi pakub, siis kui aega on ja õppijale sobivas tempos. Interaktiivsed harjutused omakorda annavad lahendajale tagasisidet, mõõdavad tema oskust, pakuvad vihjeid, lasevad lahendada sama tüüpi ülesannet, kuni õpilane selle selgeks saab ning soovitavad lahendamiseks järgmisi harjutusi.

„Õpetajad saavad kasutada KAE Kooli, et teha tunnid kaasavamaks ja huvitavamaks ning vabastada tunni aega passiivsetest loengu ja harjutuse formaatidest. Vabastatud tunni aega saavad õpetajad täita diferentseeritud õppe ja aktiivõppe meetoditega.“ selgitab MTÜ KAE Kooli juhataja Robert Peetsalu e-õppematerjalide vajalikkust. „KAE Kool saab tulevikus olla koduks kõigi kooliainete kaasaegsetele õppematerjalidele.“ lisab ta.

MTÜ KAE Kool on vabatahtlik algatus, mis on välja arendatud inglisekeelsest õpikeskkonnast Khan Academy (https://www.khanacademy.org) eesmärgiga pakkuda internetis kvaliteetset eestikeelset õppimisvõimalust kõigile tasuta.

MTÜ KAE Kooli kodulehekülg: http://www.kae.edu.ee.

Lisainfo
Robert Peetsalu
MTÜ KAE Kool juhataja
GSM 56 919 442
robert.peetsalu@gmail.com