Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

P1080086

2B klass ja õpetaja Renna Marjundi aitasid  kujundada  abiturientide lõpukellaks kooli aulat.  Lapsed meisterdasid suure  rõõmu ja õhinaga ning tööga saadi väga hästi hakkama. Kui algselt valmis vahva kunstinäitus  klassiruumis, siis  pärast “lendasid” sinilinnud kooli  aulasse abituriente tervitama.  Õpilased panid ise oma tööd aulasse üles ja lõpetasid oma projekti lauluga “Sinilind”. Kõik olid rahul, et  saadi oma töörõõmu kooliperega jagada ja elluastujate tähtis päev meeleolukamaks muuta.

Loodame, et kõik abituriendid oma sinilinnu leiavad ja nende soovid täituksid!

Tuult tiibadesse soovivad 2B klassi õpilased ja kõik õpetajad!

Valminud sinilinde ja näitust klassiruumis vaata kooli kodulehe Pildialbumist.