Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

3. oktoobril toimub Tallinnas, Radisson Blu Hotels Olümpia konverentsikeskuses iga-aastane rahvusvahelise hariduse mess „Days of International Education”.

Eesti elanike huvi välisõppe vastu kasvab aasta aastalt ja rahvusvahelise hariduse mess, mis toimub alates aastast 2007 kahel korral aastas, annab abiturientidele, vanematele, õpetajatele ja üliõpilastele võimaluse saada infot esmaallikast – õppeasutuste esindajatelt.

Mess on avatud kell 10.00-18.00 ja sissepääs on kõikidele huvilistele tasuta!

Messi külastajatel on võimalus tutvuda Suurbritannia, Soome, Hollandi ja Šveitsi ülikoolide õppeprogrammidega.

Traditsiooniliselt palju osalejaid on tulemas Suurbritanniast. Messi külastajad saavad tutvuda tuntud inglise internaatkoolide ja kolledžitega. Kui õppimine erakoolides on tasuline, siis riiklikes kolledžites on õppimine tasuta.

Muusika- ja tantsuhuvilisi ootab kohtumine muusika- ja tantsukonservatooriumiga Trinity Laban Inglismaalt.
Hollandit esindavad HAN University of Applied Science ja NHTV Breda University of Applied Sciences.

FINNIPS´i organisatsioon, kuhu kuulub 22 soome rakendusteaduste ülikooli, pakub kokku 50 erinevat inglisekeelset programmi.

Kõrgharidusprogramme hotellinduse ja turismi valdkonnas esitleb „Swiss Education Group“ haridusühing, mille koosseisu kuuluvad sellised maailma tuntud koolid nagu Hotel Insitute Montreux, Swiss Hotel Management School, IHHTI School of Hotel Management, Cesar Ritz, SHMS.

Teist korda võtab messist osa delegatsioon Hiina Rahvavabariigist. Hiina on tsivilisatsiooni häll, kiiresti arendava majandusega riik, mida peetakse veetlevaks kohaks mitte ainult finants- kuid ka intellektuaalseteks investitsioonideks. Eelmisel aastal õppis 660 hiina ülikoolis 290 000 üliõpilast 194 maailmariigist! Tänu suurte majandussaavutuste,  teaduse ning tehnoloogiate arengule on Hiina haridusprogrammid saanud viimastel aastatel maailma tunnustuse.

Õppimine välismaal on väga keerulise süsteemi kompleks. Peab täpselt teadma, milline on õige aeg esimeseks sammuks.  Loodame, et „Days of International Education“ aitab teid!

EUROOPAST HIINANI – HARIDUS ILMA PIIRIDETA. UNIKAALNE VÕIMALUS EESTIS!