Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Aktiivõppepäeval 21. novembril käisid 3B klassi õpilased väga huvitaval õppekäigul Vähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskuses ja TTÜ Loodusmajas.

Vähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskuses tutvusid õpilased arenduskeskuse tööga, kohtusid teadlase ja molekulaarbioloog Mart Saarmaga ning said teada palju põnevat bakterite elust. Lapsed said ise katseid teha ning õppisid pipeteerimist ja palju muudki huvitavat. Võtsime puhtalt ja mustalt käelt katseklaasidesse proove, et neid pärast koolis loodusõpetuse tunnis mikroskoobi all uurida.  Eesti keele tunnis kirjutasid õpilased nähtust-kuuldust jutukesi ning kunstiõpetuses joonistasime baktereid ja saatsime need tänutäheks TTÜ Loodusmajja näitusele.

P1100923

Pilte aktiivõppepäeva õppekäigust vaata kooli kodulehe pildigaleriist.


Suur tänu 3B klassi Kristjani emale Riin Ehinile, kes külla kutsus!
Lapsed said väga suure elamuse ja olid õppekäigust suures vaimutuses.

Renna Marjundi
3B klassi klassijuhataja