Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

matsaluTallinna loomaaia loodushariduskeskuses näidatakse märtsist kuni juunini seitset Matsalu loodusfilmide festivali filmi, mis enne käesoleva aasta uut programmi väärivad oma huvitava sisu tõttu üle vaatamist. Avaüritus toimub neljapäeval, 19. märtsil kell 18:30, mil sissejuhatuse filmile „Alpide habekotkad“ teeb loomaaia direktor Mati Kaal.

„Avafilm peaks huvi pakkuma kõigile loodushuvilistele, sest alpi habekotkaste loodusesse taasasustamise projekt on Euroopa edukaim omasuguste kõrval“, nendib härra Kaal. Ülejäänud filmid, kokku seitse,  räägivad nuubia kaljukitsedest, kaamelitest, india huulkarudest, aedniksipelgatest, geparditest ja viigipuust. Filmid on eestikeelse sünkroontõlkega.

Umbes 50 minutit filmielamust ei ole mitte pelgalt ilus vaatamine, vaid pigem hariv ja kaasahaarav elamus, mis igaühe maailmapilti avaramaks muudab. Täpsem filmiinfo on leitav loomaaia kodulehelt http://tallinnzoo.ee/sundmused/loomaaia-sundmused/matsalu-loodusfilmiohtud-tallinna-loomaaias/

Üksikpileti hind on 2 eurot, mille saab osta enne filmi algust keskkonnahariduskeskuse kassast Õismäe tee 150. Soovitav on aga osta abonement kogu programmi seitsmele filmile hinnaga 10 eurot. Festivali passid on juba müügil loomaaia kõigis piletikassades. Abonemendi ostnute vahel, kes on vaatamas käinud kõiki seitset filmi, loositakse välja Matsalu loodusfilmide festivali passid.

Loomaaia kassad on märtsikuus avatud  kella 9 kuni 17, loomaaias võib viibida kuni kaks tundi pärast kassade sulgemist. Keskkonnahariduskeskus asub loomaaia lääneväravas Ehitajate tee 150. Rohkem infot kodulehel www.loomaaed.ee