Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Tallinna 21. Kooli riigilipu sisseõnnistamine

19. juunil õnnistab Eesti Kaitseväe juhataja alluvusse kuuluv Staabi- ja sidepataljon Tallinna 21. Koolile kingitud riigilipu Raua tänava lahingu 75. aastapäevaks pühendatud pidulikul tseremoonial.

Riigilipu õnnistamine toimub koos 21. kooli ajaloolise partneri, Staabi- ja sidepataljoniga Raua tänava lahingu 75. aastapäeval, 19. juunil kell 10 koolimaja ees mälestusmärgi juures. Tseremoonial osalevad: Eesti Lipu Seltsi juhatuse esimees hr Jüri Trei, sidepataljoni esindajad, 21. kooli juhtkond, õpilasesinduse presiidium, liputoimkonnad ja segakoor. Lipu õnnistab Staabi- ja sidepataljoni kaplan leitnant Paenurm.

Eesti Lipu aastapäeva tähistamise tseremoonia käigus, 4. juunil 2015 kinkisid Eesti Vabariigi Riigikogu ja Eesti Lipu Selts Tallinna 21. Koolile täismõõtmetes riigilipu koos lipuvarda ja mälestusplaadi ning nende juurde kuuluva tunnistusega. Auväärse kingituse võtsid vastu Tallinna 21. Kooli Õpilasesinduse asepresident Lisanna Männilaan ja Liputoimkonna ülema asetäitja Marken Malm. Riigikogu esimees hr Eiki Nestor kiitis 21. kooli – isamaalise kasvatuse ja riigilipu traditsioonide järjepideva hoidmise eest.