Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

2A klassi õpilased osalesid projektis “Taaraautomaatide jõuludisain”. Projekt toimus koostöös AITAN LAPSI heategevusfondiga.
Kunstitunnis joonistati pilte ja kõikide laste tööd saavad eksponeeritud kindlat tüüpi taarautomaadil, kuhu on võimalik esipaneelile kleebis toota.

Heategevusfond Aitan Lapsi on tänavu väga õnnelik uue suuna – kunsti toetamise üle koostöös Eesti Kunstimuuseumiga. Sellest tekkiski tänavu pühade eel mõte laste jõuluteemaliste kunstitöödega taaraautomaate kaunistada.

2A klassi heategevuse ja keskkonnateemalise koostöö raames said õpilased olla disainerid, oma kujundatud taaraautomaati külastada ning rohelist nuppu vajutada.

Tänaseks on üle Eesti juba 328 annetusvõimalusega taaraautomaati. Tühi taara tuleb viia pakendiautomaati, kus saab vajutada nuppu “Aitan Lapsi”. Annetused salvestuvad automaatselt ning raha läheb vähekindlustatud lastele teatrikülastusteks ja teisteks Eesti laste ning kultuuriga seotud projektideks.

Annetusvõimalusega taaraautomaate võib leida erinevate kaupluste juurest ja jõulude eel on need kujundatud 2A klassi õpilaste vahvate joonistustega.

Loodame väga, et meie õpilaste joonistused aitavad kaasa sellele, et annetusnuppu tihemini vajutatakse!

Suur, suur tänu kõikidele 2A klassi lastele ning suur tänu Kasperi ema Greetele ja isa Eerole, kes AITAN LAPSI programmiga seotud on, tänu kellele projektis osaleti ja koostööd tehti.

Õpilased said taaraautomaatide avamisel toreda vastuvõtu osaliseks ja kingiks teatripileti!

Aitäh eestvedamise ja südamega tehtud projektitöö eest, õpetaja Renna Marjundi!

P1220205

P1220210

P1220212

P1220224

P1220225