Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

TTÜ Mektory Tehnoloogiakool kutsub põhikooliõpilasi osalema aprillis algavatel tehnika ja tehnoloogia valdkondi tutvustavatel kursustel!

ROBOOTIKA LEGO MINDSTORMS KOMPLEKTIDEGA (algab 2. aprillil)
Uusimat EV3 komplekti kasutades õpime tundma robotite erinevaid komponente: roboti aju, mootorid, sensorid, jne. Kursuse jooksul lahendame erinevaid ülesandeid nagu joonejärgimine, heli peale reageerimine ja labürindi läbimine. Kursus lõpeb sõbraliku robotivõistlusega!
Kursuse läbides on võimalik liituda robootika jätkukursusega, kus lahendatakse juba keerukamaid ülesandeid.

RETK TEADUSMAAILMA: KEEMIA ON LAHE! (algab 2. aprillil)
Kursuse jooksul räägitakse DNA-st, keemiast meie igapäevaelus, immuunsüsteemist ja paljust muust huvitavast. Kursuse jooksul saavad osalejad tutvuda erinevate protsessidega läbi katsete ja eksperimentide ning analüüsida nende tulemusi.

IDEEST APP’INI – MOBIILIRAKENDUSTE LOOMINE (algab 2. aprillil)
Kursusel tutvustatakse programmeerimise algtõdesid ja mobiilirakenduste tööpõhimõtteid. Kui raske või lihtne võib ühe rakenduse loomine olla? Mida selleks vaja läheb? Kursuse jooksul saab iga õpilane mõelda välja mobiilirakenduse idee ja see ka ise valmis teha!

RETK TEADUSMAAILMA: MAAVARADEGA SÕBRAKS! (algab 16. aprillil)
Mida huvitavat peidab endas maapõu? Kas maavarade kaevandamine on halb? Mis saab kaevandatud aladest hiljem? Kuidas käib käsikäes maapõue kasutus ja väärtuslik elukeskkond? Kui sulle meeldivad suured masinad, huvitavad koopad, ilusad kivid ja karjääri kujundamine vabaajaveetmise kohaks, siis tule kursusele ning saad seda kõike ise näha, kuulda ja katsetada.

Täpsem info ja registreerimine SIIN