Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

17. märtsil külastas Inspitsiendigrupp riigisekretär Heiki Looti kutsel Stenbocki maja. Riigisekretär tutvustas maja ajalugu ning valitsuskabineti töökorraldust.

Huviga vaadati meie riigi jaoks ajaloolisi dokumente – Eesti Iseseisvusmanifesti ja Tartu rahulepingut ning meie riigi I riigipitsatit, loeti Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama pöördumist maja külalisteraamatus.

Istungitesaalis täitusid ministrite kohad IG liikmetega, peaministri kohale asus IG ülem Mac Tuvi. Peaministri töökabinetis, nagu ka kogu majas, oli tunda ajaloo hõngu, naeratuse tõi näole endise peaministri Juhan Partsi kass Miisu lemmiktugitool ajalooliste kraapimisjälgedega.

Ringkäigu lõpus vaadati meie riigi teenetemärke.

«21. Kool on hea kool», kinnitas 1989. aastal Tallinna 21. Keskkooli inglise keele süvaklassi lõpetanud tänane riigisekretär Heiki Loot