Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

9A klassi õpilane Rasmus Haug saavutas Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi koolinoorte ja noorte heliloojate 3. Digitaalse heliloomingu konkursil soundtrack/eksperimentaalse muusika kategoorias (11-15 vanuserühm) auhinnalise III koha teosega “Atlantis”

Auhinnalise kohaga kaasneb teose avalik esitamine 9. juunil 2016 Noorte Heliloojate Labori kontserdil koos vestlusringiga kohvilkus “Sinilind”.

Õnnitleme!
Aitäh, õpetaja Kadri Mägi

Žürii:
Esimees: helilooja Priit Pajusaar, dr Tiina Selke (muusikaõpetuse metoodika professor, konkursi initsiaator), Avo Ulvik (helidisaini ja multimeedia lektor), Gerhard Lock (muusikateaduse lektor, helilooja), dr Marit Mõistlik-Tamm (muusika lektor),