Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

Minimnemo 2016

Miniturniiri 12. hooaja võitis Tallinna 21. Kooli 7C klassi võistkond koosseisus: Kaisa Pollisinski, Tuule Kangur, Rebekka Helena Pindma, Karl Uljas Mölder ja Andreas Ulman, kes üsna pea sõidavad eurosaadik Kaja Kallase kutsel tutvumisreisile Brüsselisse Euroopa Parlamenti.
Reisi käigus saavad nad ülevaate Europarlamendi tööst ja ka hoonest, kus võetakse vastu Euroopa Liidu seadusi.

21. Kooli õpilaste tulemus on erakordne, sest esmakordselt Miniturniiri ajaloos on hooaja peavõitjad tiitlikaitsjad – neile kuulub ka 11. hooaja parim punktisumma.

Palju, palju õnne!

Aitäh, klassijuhataja Pille Juus.

Veel enne reisi kohtuvad võitjad Mnemoturniiri võistkonnaga, et erisaates vastastikku üksteise teadmised proovile panna. Mnemoturniiri esindavad Jüri Aarma, Marju Kõivupuu, Mart Juur, Tarmo Tiisler ja saatejuht Ivo Linna. Ja seda saadet tasub kuulata, sest võidavad ka kuulajad – saad teada, milline kuningas võttis kasutusele etiketi, miks ei saa luureteenistuses kasutada närilisi ning milliseid lemmikuid saab kaasa võtta ühte erilisse pimendatud kohvikusse Jaapanis.

Kuula lõbusat kohtumismängu Vikerraadiost laupäeval, 3. juunil kell 10.10.

Saate toimetasid Kadri Tiisel ja Marje Lenk, salvestas Vivika Ludvig.